Over WaytoDesign

Over waytoDesign

De filosofie achter de naam van WaytoDesign is 3 delig:
De eerste uitleg gaat over het wow-effect
Het wow-effect keert terug in de naam door middel van de engelse uitdrukking Way to go! (Way to Design!) Wij streven naar een gebruiksvriendelijke, overzichtelijke website, en een design dat mensen bij blijft.

De tweede uitleg is letterlijk de weg naar het design.
Het proces van een design is uitermate belangrijk, en niet over het hoofd te zien. Vooraan beginnen klinkt heet logisch, maar wordt wel eens over het hoofd gezien. Vaak komen er tijdens het kennismakingsgesprek al inzichten die tijdens het gehele proces van het design belangrijk blijven. Daarom is het belangrijk om goed te kunnen luisteren naar de klant. Dat wil zeggen, naar meer luisteren dan hij verteld.

De derde uitleg is de manier waarop een design tot stand komt.
Wij geloven dat alle factoren meetellen in hoe een design tot stand komt. Van de manier waarop je naar de klant luistert, tot de manier waarop je achter je stoel zit tijdens het werk. Details doen alles in ons vakgebied, wij streven er ten alle tijden naar om dit in alles wat we doen door te zetten. Of het nu over een kennismakingsgesprek gaat, of de manier waarop we onze koffie drinken.

Contact